Foto: Profimedia

Niektorí hviezdni rodičia skončili pod paľbou kritiky za to, ako vychovávajú svoje deti.

Vychovávať deti je náročné, obzvlášť, keď ste neustále v centre pozornosti. Celebritní rodičia si často na pomoc najímajú opatrovateľky, no aj popri turbulentnom živote sa stále snažia tráviť so svojimi deťmi čo najviac času.

Článok pokračuje pod videom ↓

Každý rodič vychováva svoje deti inak a často, keď sa ľudia odchýlia od „tradičných“ výchovných metód, stretávajú sa s negatívnymi reakciami okolia. Slávni rodičia to poznajú viac než dobre. Portál Buzzfeed zozbieral hneď niekoľko príkladov takýchto výchovných metód celebrít, ktoré sa stretli s nepochopením.

Smithovci netrestajú deti

V roku 2013 sa Will Smith podelil o to, že on a Jada Pinkett Smith neveria v trestanie svojich detí.

Smithovci na premiére filmu Emancipation.. Foto: Profimedia

„S našimi deťmi zaobchádzame tak, že sú zodpovedné za svoj život. Naša koncepcia je, čo najskôr im dať čo najväčšiu kontrolu nad ich životom a koncepcia trestu, naša skúsenosť je – má príliš veľa negatívnych vlastností,“ povedal Smith pre portál Metro.

Pokračoval: „Takže keď robia veci – a viete, Jaden, robil veci – môžete robiť, čo chcete, pokiaľ dokážete vysvetliť, prečo to bolo pre váš život správne.“

Kúpe deti v dreze

V roku 2022 bola Coco Austin kritizovaná po tom, ako na Instagrame zdieľala video svojej 6-ročnej dcéry, ako sa kúpe v kuchynskom dreze.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa ChanelN (@babychanelnicole)

Keď dostala množstvo komentárov, v ktorých sa písalo, že jej dcéra je príliš stará na to, aby sa kúpala v dreze, Austinová reagovala slovami: „Ľudia, už musíte vedieť, že som nekonvenčná matka,“ napísala a pokračovala: „Robím to, čo funguje a je pre mňa jednoduchšie. Niektorí si možno budú chcieť vziať radšej príklad, než aby na mňa frflali!“

Nevadí jej sex ani drogy

Uložiť článok

Najnovšie články