Reprofoto: Facebook (Bez servítky - TV JOJ)

V Bez servítky sa objavila známa tvár a hneď si získala srdcia divákov.

Po letnej prestávke sa na obrazovky vrátila obľúbená kulinárska šou. Prvý týždeň sa proti sebe postavia skúsení kuchári, ktorých účinkovanie v šou potešilo mnohých divákov. Už prvá ukážka si vyslúžila vlnu chvály a teraz, keď je za nami prvý deň novej série, ľudia neskrývajú svoju radosť. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Ako sme vás informovali v článku, prvý týždeň novej série Bez servítky patrí skúseným kuchárom. Medzi nimi sa objavila aj známa tvár. František Sedlák v minulosti účinkoval v šou Moja mama varí lepšie ako tvoja a stal sa v nej legendou. Ako v tom čase informovala TV JOJ, dvojica Sedlák a Ivan Rusina varili v šou neuveriteľných 90-krát.

Netradičné menu

Teraz Feri pre zmenu predviedol svoj kuchársky talent v šou Bez servítky. Pre súperov si pripravil východniarske menu, ktoré modernizoval a predviedol po svojom. Najväčší šok však vyvolal svojím dezertom, v ktorom spojil sladké a slané a zatiaľ čo na vrchu sklenenej vitrínky boli ingrediencie ako zmrzlina či biela čokoláda, v jej vnútri sa ukrýval rezeň.

Tento risk sa mu nakoniec vyplatil a ohúril ním nielen svojich súperov, ale tiež televíznych divákov. V komentároch pod fotografiou s jeho celým menu nešetrili slovami chvály.

„Každý súdny človek vie, že si zaslúžil 10 bodov. Klobúk dole pred Marekom Ortom. Je spravodlivý, nezávidí, vidí to odborným okom. Tí dvaja mladí závidia Ferimu aj nos medzi očami… Ešte sa majú od Feriho čo učiť. Hlavne pokoru k životu…“ zhodnotila diváčka.

„To, čo dnes navaril, bolo ozaj niečo exkluzívne,“ súhlasila ďalšia. „Feri zasa nesklamal. Keď varil v Moja mama varí lepšie ako tvoja, tak sme jeho recepty nahrávali. Pri ňom by človek diétu držať nemohol,“ priznala tretia.

„Tak na toto je radosť pozerať! Nádhera. Konečne super varenie!“ vyhlásila iná. Ďalšia zas priznala, že je odhodlaná jeho jedlo aj ochutnať a rovno sa spýtala: „Super, za mňa 10b a neviete niekto, kde má Feri reštauráciu? Radi by sme tam išli.“

Uložiť článok

Najnovšie články