Reprofoto: sme.sk

Dibáková sa po prestávke stane tvárou denníka Sme.

Jana Krescanko Dibáková vstúpila do nového média. Ako informoval denník Sme, stane sa tvárou novej relácie Aréna, kde by mala viesť rozhovory s politikmi, osobnosťami verejného života aj s odborníkmi, ktorí aktuálne formujú a tvoria Slovensko. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Nová relácia

„Janu Krescanko Dibákovú považujeme za jednu z najkvalitnejších televíznych moderátoriek na Slovensku a okrem jej profesionality si veľmi ceníme, že nikdy nesúhlasila so žiadnymi zásahmi do svojej práce na úkor slobody slova,“ uviedol riaditeľ Sme Roman Krpelan.

Dodal tiež, že jej v redakcii poskytnú priestor na pokračovanie diskusií bez akejkoľvek cenzúry. „Veríme, že jej nová relácia Aréna prinesie množstvo zaujímavého obsahu, kde budú kultivovane diskutovať aj zástupcovia koalície či opozície,“ odkázal.

Dibáková bola dlhoročnou stálicou televízie JOJ. Po prezidentských voľbách v apríli tohto roka však oznámila koniec tri a pol roka trvajúcej diskusnej relácie Na hrane a aj odchod z JOJ-ky. Dôvodom bola napríklad podoba politického spravodajstva.

Ako sama k svojmu vstupu do denníka Sme uviedla, teší ju, že sa stane súčasťou príbehu, v ktorom je sloboda slova a hodnoty demokracie najvyššou prioritou.

„Do redakcie prichádzam s rešpektom nielen pred kolegami, ktorí tvoria najväčší spravodajský portál na Slovensku, ale aj čitateľmi, ktorí kúpou predplatného pomáhajú udržať slobodné médiá, bez ktorých nemôže fungovať žiadna moderná spoločnosť,“ povedala Jana Krescanko Dibáková.

Uložiť článok

Najnovšie články