Foto: Instagram.com (@thetravelingred)

Toto všetko ponúka exkluzívna rezidenčná Disney komunita Golden Oak.

„Golden Oak prvýkrát začal uvádzať domy v roku 2010. Napriek tomu, že som pravidelným návštevníkom Disney, som o ňom nikdy nepočula, až kým moji rodičia nenavštívili priateľov v ich vlastnom dovolenkovom dome v roku 2020,“ opisuje Cristie Anne Cabrera. Celý príbeh rodiny napísala spokojná matka na portáli CNBC.

Článok pokračuje pod videom ↓

Štvorizbový dom má rozlohu približne 334 metrov štvorcových. Rodina si ho kúpila v roku 2020, po vypuknutí svetovej pandémie koronavírusu.

Takýto je život v exkluzívnej Disney komunite

Ľudí však zaujíma hlavne fakt, že ich dovolenkový dom nájdete v rozprávkovom rezorte Walt Disney World Resort. Celý rezort sa nachádza neďaleko mesta Orlando v americkom štáte Florida.

@thetravelingred Replying to @shannon_michelle1 Welcome to our Disney House in Golden Oak! These videos are too short for a full house tour but I’ll be sharing it one area at a time. #disney #disneyhome #disneyhomedecor #disneyhouse #goldenoak #beautyandthebeast ♬ Disney Princess Medley – Voctave

Exkluzívna rezidenčná komunita Golden Oak pritom nie je ďalšia z atrakcií, ale uzavretým priestorom, v ktorom žijú rodiny v samostatných luxusných domoch, a to v tesnej blízkosti rodinného parku Disney’s Magic Kingdom Park.

Domy v komunite majú od 167 do 1 115 metrov štvorcových. V celej komunite ich nájdete tristo. Cena za jeden dom sa podľa slov Cabrery pohybuje vo výške miliónov dolárov. V roku 2022 sa napríklad jeden z domov predal za približne 12 miliónov dolárov, čo predstavuje sumu asi tak 10,8 milióna eur.

„Väčšinu času si len užívame susedstvo a trávime spolu čas.“

Luxusný dom rodiny je ladený do štýlu francúzskeho vidieka, pričom samotný odtlačok rozprávok je zachovaný hlavne v jeho úplných detailoch.

„Jedna z vecí, ktorú majú všetky domy v Golden Oak spoločné, sú drobné detaily v Disney tematike. Napríklad, na našom pozemku nájdete viac ako 50 skrytých Mickey Mouse postavičiek. Pre deti je ich hľadanie obrovským dobrodružstvom vždy, keď prídu,“ opisuje Cabrera.

@thetravelingred Replying to @sisobell there’s over 50 hidden Mickey’s in the house. How many did you spot in this video? #hiddenmickey #hiddenmickeys #mickey #mickeymouse #disney #disneyhouse #disneyhome #disneyhomedecor #goldenoak #disneyworld #homedecor ♬ Hey Mickey – Toni Basil

Svoj skutočný domov má rodina v meste Miami. Nakoľko však obaja manželia pracujú na diaľku, dom môže rodina navštevovať aspoň dvakrát do mesiaca.

„Keď sme v Golden Oak, zábavné parky príliš často nenavštevujeme. Väčšinu času si len užívame susedstvo a trávime spolu čas. Máme golfové vozíky, ktoré môžeme použiť na návštevu ihriska, parkov a klubovne určenej len pre obyvateľov.“

@thetravelingred Replying to @NikiMouse I love that we can do quick visits to the parks and Disney Springs without the hassle #disney #disneydays #disneymom #animalkingdom #disneyworld #goldenoak #disneysprings #morimoto ♬ Don’t Worry Be Happy (Originally Performed by Bobby Mcferrin) [Karaoke Instrumental Version] – Hit The Button Karaoke

Dom i komunita tak rodine ponúka možnosť oddychu, trávenia spoločného času i spôsobu, ako deťom vytvoriť bohatý a zábavný program.

„Deti milujú sledovanie ohňostroja Magic Kingdom z doku v Disney’s Fort Wilderness. Dcéru tam berieme aj jazdiť na poníkoch. V lete zase využívame ich bazén, ktorý má úžasnú šmykľavku,“ uzatvára Cabrera. „Pre nás je to skutočne to najšťastnejšie miesto na zemi.“

Uložiť článok

Najnovšie články