Foto: Instagram/zoraczoborova

Fitneska Zora Czoborová opäť dokazuje, že nezáleží na tom, koľko máte rokov.

Blíži sa k šesťdesiatke a napriek tomu sa pýši perfektnou postavou. Reč je o fitneske Zore Czoborovej, ktorej telo by mohli závidieť i mladé ženy. Roky driny sa vyplatili, tehličky na bruchu, úzky pás a svalnaté nohy bez tuku sú toho dôkazom. Napokon, je to vidieť na jednej z najnovších fotografií, ktoré zverejnila na svojom Instagrame. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Top forma za každých okolností

Ťažko by jej ten, kto ju nepozná, odhadol vek 57 rokov. Podľa príspevku pod fotografiou na sociálnej sieti to vyzerá tak, že vek pre ňu nie je podstatný. Zdá sa, že podľa fitnesky je úplne jedno, koľko sviečok ste sfúkli na torte. 

„57? No a čo! Nikdy nie je neskoro byť najlepšou verziou seba samej,” uviedla Zora vo svojom príspevku pod fotografiou, kde ukazuje svoje ohybné telo. Opäť odhalila, že je v dokonalej forme, nech sa deje čokoľvek. Dokonca aj v minulosti dokázala, že ani náročná operácia ju nepoloží na zem. 

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Fit pobyt so Zorou Czoborou (@zoraczoborova)

Reakcie na seba nenechali čakať

Vyšportované telo v bikinách predviedla na pláži na Filipínach, pričom stavila očividne na jogovú pozíciu, alebo išlo o strečing. Na popis okamžite zareagovali jej fanúšikovia, ktorí nešetrili chválou na jej adresu.

“Všetci Vám môžu závidieť,” okomentoval fotografiu jeden fanúšik. “To nie, chcem, aby sa motivovali,” odpovedala mu Zora. “Takto vyzerať aspoň v 47 a nič k životu už viac nepotrebujem (okrem zdravia rodiny, samozrejme),” objavil sa ďalší komentár. 

Veľký vzor pre ženy

Fitneska sa športu venuje odmalička. Je držiteľkou titulu Majsterka sveta v aerobiku. Dlhé roky sa venovala fitnesu a aerobiku, napokon však kariéru zavesila na klinec a v súčasnosti organizuje pravidelne fit pobyty v zahraničí i na Slovensku. Je veľkým vzorom a motivátorkou mnohých žien, ktoré chcú byť fit ako ona. 

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Fit pobyt so Zorou Czoborou (@zoraczoborova)

Uložiť článok

Najnovšie články