Foto: profimedia

Prichádza po tom, ako princ Harry priznal rozpor medzi ním a kráľovskou rodinou.

Nie je žiadnou novinkou, že vzťah princa Harryho s kráľovskou rodinou nie je práve najlepší. Môže za to sled viacerých udalostí a taktiež vydanie jeho knihy Spare, v ktorej odkryl súkromie zo svojho života. Vojvoda zo Sussexu však oznámil novinku, ktorá by mohla prispieť k zhoršeným vzťahom v rodine.

Článok pokračuje pod videom ↓

V roku 2023 uzrela svetlo sveta Harryho autobiografická kniha, v ktorej sa okrem iného priznal, že jeho brat – princ William – a on mali nepríjemnú konfrontáciu. Údajne nasledoval fyzický atak zo strany Williama, ktorý Harryho chytil a zrazil ho na zem v kuchyni. Taktiež odhalil posledné slová, ktoré Harry povedal zosnulej kráľovnej Alžbete, než zomrela.

Foto: Archív TASR

Nová verzia knihy

Ako informuje portál Tyla, po vydaní knihy niektorí nešetrili kritikou, keďže vojvoda zverejnil skutočnosti, ktoré boli považované za súkromné. Keď však vydavateľstvo knihy Penguin oznámilo, že Spare dostane v najbližších mesiacoch brožovanú verziu, vo vzduchu visela jedna otázka. Podelí sa Harry o ďalšie podrobnosti, alebo aktualizované anekdoty v novej podobe knihy? Od jej napísania sa toho totiž udialo veľmi veľa. Kniha vydaná v mäkkej väzbe často obsahuje aktualizované podrobnosti, alebo nové kapitoly.

Uložiť článok

Najnovšie články