Foto: Instagram/Cala Bassa Beach Club

Nepríjemných recenzií pribúda.

Nedávno sme vás informovali o dvojici, ktorá zaplatila 400 eur za niekoľko položiek vo vychýrenom podniku na Ibize. Zdá sa, že podnik Cala Bassa Beach Club pokračuje v nekalých praktikách. Objavili sa totiž ďalšie negatívne recenzie na jeho adresu.

Článok pokračuje pod videom ↓

Diskriminácia a agresívne správanie

Kým niektoré recenzie na Trip Advisore podnik Cala Bassa Beach Club chvália do nebies, iní ľudia zanechali ostrú kritiku. Len pred niekoľkými dňami pribudla recenzia, ktorá na majiteľovi a zamestnancoch nenechala suchú nitku.

Zákazníčka menom Bianca priznala, že kedysi mala tento podnik rada a navštevovala ho často, bola vernou zákazníčkou. Nahnevane ale píše, že jej posledná návšteva bola hotovou nočnou morou, z podniku odchádzala znechutená a sklamaná. Personál obviňuje z toho, že zákazníkov (napríklad ženy) diskriminuje a správa sa voči nim bez štipky rešpektu.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa CBbC Cala Bassa (@calabassabeachclub)

Popisuje, ako problémy začali, keď skupina, s ktorou miesto navštívila, musela zaplatiť za fľašu šampanského, ktorú si ale nikdy neobjednala, a to napriek protestom. Navyše, neprimerane vysokú sumu museli zákazníci zaplatiť aj za ostatné položky, ktoré si objednali. Bianca priznáva, že mala pocit, akoby ju chcel podnik jednoducho nepekne využiť. Keď skupina poukázala na neférové konanie, personál na nich začal kričať, ponižovať ich a správať sa agresívne.

Prípad chce zveriť polícii

Za deň strávený v podniku napokon zaplatila 500 eur, no Bianca píše, že vôbec nedostala služby, za ktoré si zaplatila, ba práve naopak. Odchádza s pocitom hnevu, poníženia a trpkou pachuťou v ústach. Zvažuje dokonca, že celú záležitosť zverí do rúk polície.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa CBbC Cala Bassa (@calabassabeachclub)

K Biancinej negatívnej recenzii pribúdajú ďalšie. Iná zákazníčka napísala, že sa vôbec nedočkala objednaného nápoja. Navyše, napriek tomu, že mala v podniku rezerváciu a dokonca jej ju pred príchodom personál potvrdil, po príchode na miesto sa dozvedela, že nikto žiadnu rezerváciu na jej meno neregistruje. Dodáva, že jedlo bolo priemerné a služby boli naozaj hrozné. Do podniku by sa vraj už nikdy nevrátila a ak sa chystáte na Ibizu, radšej sa mu vyhnite aj vy.

Uložiť článok

Najnovšie články