Foto: Pexels

Ak chcete vyzerať chudšie, nemusíte sa spoliehať len na oblečenie.

Niekedy nemusíte držať prísne diéty, chodiť každý deň do posilňovne, či obmedzovať sa akýmkoľvek spôsobom. Chudnutie ide pomaly, no vášmu vzhľadu nemusíte pomôcť len úbytkom na váhe. Stačí jednoducho zmeniť spôsob obliekania, alebo účes.

Článok pokračuje pod videom ↓

Ako píše portál BYRDIE, existujú desiatky účesov pre tých, ktorí chcú zoštíhliť a predĺžiť svoju tvár. Niekedy je na to potrebný nový strih, inokedy len stačí zmeniť spôsob, akým si robíte vrkoč. Stajlisti hviezd Michael Sparks, Heather Hall, David Lopez a Cristina Bosque prezradili, aké jednoduché zmeny stačí spraviť, ak chcete vyzerať chudšie.

Jemný bob s ofinou

Jemne strapatý, jemne vlnitý a nie s úplne hustou ofinou. Tento bob spopulárnila najmä Selena Gomez, ktorá stavila na tento účes po tom, ako pre chorobu začala priberať a opticky si takto zúžila tvár. Odhodila dlhé vlasy, ktoré boli dovtedy pre ňu špecifické a vďaka tomuto strihu sa dostala na titulky časopisov.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Latest Hairstyles (@latesthair)

Cestička viac nabok

Ak chcete dosiahnuť okamžitý zoštíhľujúci efekt bez pomoci profesionálneho stajlistu, Lopezová navrhuje posunúť cestičku vlasov čím viac nabok. Odborníčka radí, aby ste si spravili cestičku vo výške konca obočia a najlepší efekt dosiahnete, ak si vlasy na druhej strane začešete za ucho.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Latest Hairstyles (@latesthair)

Pramienky okolo tváre

Ofina do strán alebo „curtain bangs“ je najlepším spôsobom, ako zjemniť vašu tvár. Podľa Lopezovej sú zošikmené, mäkké, tvár rámujúce ofiny skvelým spôsobom, ako dodať guľatejšej tvári štruktúru a čisté línie. Buď ich necháte kratšie a zvýrazníte si nimi oči, alebo si tieto pramienky okolo tváre necháte dlhšie a natočíte ich pomocou kulmy pre romantickejší vzhľad.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Edify Salon (@edifysalon)

Vo všetkých prípadoch zároveň platí, že objem vlasov je rovnako dôležitý. Ten dosiahnete tak, že si zvolíte vrstvený strih namiesto rovného, alebo si vlasy natočíte do jemných vĺn.

Uložiť článok

Najnovšie články