Foto: Profimedia

Obľúbený herec dbá na svoje zdravie a najnovšie spravil dôležité rozhodnutie.

Zahral si v seriáloch ako Profesionáli, Delukse či Prázdniny. Najnovšie herec hviezdi v seriáli Nemocnica od TV JOJ, kde stvárňuje doktora Kamila Vrabca. Seriál sa v septembri vracia na obrazovky, a tak Kostelný má plné ruky natáčania. Aj popri práci však nezabúda, aké dôležité je zdravie.

Článok pokračuje pod videom ↓

Najnovšie Ľuboša Kostelného vyspovedal portál Topky.sk. Prezradil im, že sa momentálne chystá na dovolenku a teší sa, že skúsi surfovanie. Hoci herec nevyhľadáva adrenalínové zážitky, surfovanie sa rozhodol poňať ako výnimku. Navyše, je to šport a tomu sa herec veľmi rád venuje. Zdravý životný štýl nie je pre neho cudzí a najnovšie sa ho rozhodol povýšiť na novú úroveň tým, že prestal fajčiť.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Nemocnica TV JOJ (@nemocnica_tvjoj)

Prestal fajčiť

Keďže hrá lekára, nie div, že dostal otázku, ako je to v jeho prípade s návštevou lekárov. Kostelný priznal, že v nich má plnú dôveru a nemá problém odovzdať sa do ich rúk. Prezradil tiež svoj recept na zdravie, keďže naň dbá viacerými spôsobmi. „Športujem, pred mesiacom som prestal fajčiť… hýbem sa!“ priznal herec.

Na otázku, ako sa mu podarilo prestať fajčiť, odpovedal: „Jedno poobedie som to zahodil a odvtedy nefajčím.“ Hoci sa tak mohlo zdať, že zo dňa na deň prestal fajčiť, vysvetlil, že to nebolo úplne tak.

„Bol to dlhší proces. Dlhšie som sa na to ako keby pripravoval, odhodlával, ale prišlo k tomu a stalo sa to. No tak uvidíme. Dúfam, že to vydrží, ale nemám s tým nejaký veľký problém,“ povedal herec.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Ľuboš Kostelný (@lubos_kostelny_official)

Uložiť článok

Najnovšie články