Foto: TV JOJ

Porotu obľúbenej talentovej súťaže čakajú veľké zmeny.

Dobrá správa pre fanúšikov obľúbenej talentovej šou – na obrazovky sa vráti skôr, než sa očakávalo. To však nie je všetko. Zloženie poroty sa po rokoch zmení a namiesto toho, aby z nej niekto odišiel, bude v nej sedieť viac ľudí.

Článok pokračuje pod videom ↓

Šou Česko Slovensko má talent sa vysiela od roku 2010 a stále má svojich divákov. O tom svedčí fakt, že už 1. septembra si budú môcť diváci podľa najnovších informácií TV JOJ pozrieť prvú epizódu 12. série. Z pôvodných porotcov v nej stále ostáva Jaro Slávik, ktorý je v šou od samotného začiatku, rovnako ako Jakub Prachař, ktorý bol najprv moderátorom a až potom porotcom.

Moderátorskou dvojicou šou ostáva Jasmina Alagič a David Gránský.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT (@csmt_prima)

Vrátil sa po 11 rokoch

Dlhoroční diváci budú mať dôvod na radosť. Ak totiž poctivo sledovali všetky série, určite si budú pamätať na rok, kedy v porote sedel Leoš Mareš. Bolo to pred jedenástimi rokmi a teraz si moderátor túto funkciu zopakuje. Stane sa totiž stálou súčasťou poroty.

„Cítim sa šťastný, že som tu a dostal som to pozvanie. Veľmi rád som ho prijal, pretože talentové súťaže sú obľúbenou súčasťou šoubiznisu a byť v porote je tá najlepšia pozícia. Som tu ako na dovolenke, ktorú som si vysníval. Také Maldivy televízneho šoubiznisu,“ priznal Mareš pre portál TV JOJ.

Budú sa striedať

Nie je to však jediná zmena. Porota sa totiž rozrastie aj o ženské osadenstvo. To však nebude stále rovnaké, keďže porotkyne sa budú medzi sebou striedať. Diana Mórová a Marta Jandová síce v porote ostali, ale v tejto sérii budú alternovať s Máriou Čírovou a Evou Burešovou.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia JOJ (@tvjoj)

Uložiť článok

Najnovšie články