Foto: Profimedia

Ben Cristovao sa zranil pri nehode na motorke.

Obľúbený spevák musel na poslednú chvíľu zrušiť vystúpenie. Ukázalo sa, že to bolo z vážnych dôvodov, keďže spevák skončil v nemocnici, kde mu museli zošiť rany.

Článok pokračuje pod videom ↓

Spevák Ben Cristovao mal pred pár dňami nehodu na motorke. Táto správa sa dostala do médií a neskôr sa k nej vyjadril aj samotný Ben, ktorý na sociálnej sieti vysvetlil, čo sa presne stalo. Uznal si vlastnú chybu a ospravedlnil sa fanúšikom za to, že na poslednú chvíľu musel zrušiť vystúpenie.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Ben Cristovao (@bennycristo)

Havaroval na motorke

„Havaroval som na motorke, bola to moja chyba, nikomu inému som neublížil. Nechcel som to zverejniť, pretože už tak motorky nemajú najlepšie PR z hľadiska bezpečnosti, ale aj tak si to našlo cestu, tak nech,“ vysvetlil Ben svojim fanúšikom v príspevku. Na fotografiách ukázal zranenia, ktoré utrpel a ukázal, že mu museli niektoré rany zošívať.

Pokračoval: „Chcel by som sa poďakovať ľuďom, ktorí zastavili premávku v tuneli pred mojou nehodou, rýchlej a profesionálnej záchrannej službe a všetkým na pohotovosti vo Fakultnej nemocnici v Motole, že ma perfektne vyšetrili, vyčistili rany a zošili do krásy.“

Keďže kvôli nehode nemohol vystúpiť na Pojez fest, ospravedlnil sa fanúšikom, že neprišiel a zároveň sa poďakoval Adamovi Mišíkovi, že za neho na poslednú chvíľu zaskočil.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Ben Cristovao (@bennycristo)

„Momentálne ešte stále nemôžem sedieť ani ležať na chrbte bez bolesti, ale dáme matrac do väčšieho auta a do vypredaných Karlových Varov v sobotu prídem na bruchu aj keby čokoľvek a mega sa na vás teším,“ sľúbil spevák svojim fanúšikom.

Na záver dodal: „S motorkou samozrejme nekončím, práve naopak, touto skúsenosťou som múdrejší jazdec a hneď ako sa zahojím, nastupujem do Pitland zapracovať na chybe, ktorú som urobil.“ 

Uložiť článok

Najnovšie články