Foto: Instagram (mamanaprenajom.markiza)

Markíza zverejnila prvé zábery z novej série Mamy na prenájom.

Už o pár týždňov sa na televízne obrazovky vrátia všetky obľúbené relácie a seriály. Fanúšikovia už netrpezlivo odrátavajú dni, keďže viacero populárnych seriálov pred letom skončilo tak, že osudy mnohých postáv ostali otvorené. Rovnako to je aj pri Mame na prenájom, hoci v tomto seriáli prišlo na záver najmä niekoľko zvratov.

Článok pokračuje pod videom ↓

Ako informuje portál Markíza.sk, nielen hlavné postavy, ale tiež divákov Mamy na prenájom čaká hneď na začiatku obrovské prekvapenie, ktoré rozhodne nečakali. Tretia séria skončila nečakaným rozchodom Eda a Beáty, ktorých vzťah bol ako na horskej dráhe, a Martina s Naďou zas čakali vytúžené správy.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia Markíza (@tvmarkizaofficial)

Jej tehotenstvo pokročilo

Ako prvé Markíza zverejnila zábery, na ktorých môžu diváci vidieť svoje obľúbené postavy, no najmä Naďu, ktorá je už v pokročilom štádiu tehotenstva. Tretia séria skončila tak, že sa ešte len dozvedela, že čaká dieťa a vyzerá to tak, že dej seriálu sa posunie o čosi vpred.

Fotografie ich rodiny navyše ukazujú Martina, Naďu, Hanku a Tomáška, takže sa zdá, že chlapček s nimi ostane už nastálo a jeho príchod do rodiny by sa túto sériu nemal skomplikovať.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Mama na prenájom (@mamanaprenajom.markiza)

Obrovský šok

Teraz televízia Markíza zverejnila aj prvú ukážku, v ktorej ukázala viacero zmien a prekvapení. Azda najväčším šokom je správa, že Martin a Naďa nečakajú len jedno bábätko, ale rovno dvojičky. Martinovi sa tak splní sen o veľkej rodine.

Z ukážky tiež vyplýva, že sa nedoriešil ani vzťah Eda a Beáty, ktorý po poslednej epizóde vyzeral ako definitívne ukončený. Edo sa totiž stále nevzdáva, hoci sa Beáta už stihla pohnúť vpred.

Uložiť článok

Najnovšie články