Foto: Profimedia/ SITA AP

Čo je za novým vzhľadom princa Williama?

Princ a princezná z Walesu na sociálnych sieťach zverejnili krátke video, v ktorom zablahoželali tímu Veľkej Británie za reprezentáciu na Olympijských hrách v Paríži. Mnohým ľuďom však neušla zaujímavá vec a síce nový vzhľad princa Williama.

Článok pokračuje pod videom ↓

Ako píše portál Tyla, dvojica k príspevku napísala, že každý športovec ukázal obrovskú oddanosť, srdce a vášeň a všetci sú na nich hrdí. Mnohí si rýchlo všimli, že William má na tvári strnisko, čo sa na neho nepodobá. Expertka na reč tela, Judi James, v rozhovore pre The Sun vysvetlila, že jeho brada naznačuje, že si v súčasnosti užíva voľno so svojou manželkou Kate a tromi deťmi, Georgom, Charlotte a Louisom.

William je hrdý na Kate

„Vyzerá to ešte lepšie, keďže je to Kate, kto sa v tomto videu ujme vedenia, tak ako sme to mohli vidieť predtým, než ochorela. Hovorí prvá, využíva výraznú gestikuláciu, aby vyslala silnejší odkaz pre tím Veľkej Británie. Kate nás odzbrojila úsmevom a to, ako sa tvári William, naznačuje, že je hrdý na svoju manželku, ktorá sa opäť postavila do vedenia,“ vysvetlila Judy.

Expertka okrem toho dodala, že Williama naposledy videli s bradou v roku 2008 a že je to symbolická forma oslavy toho, že čas s rodinou berie vážne a naplno sa venuje času so svojou ženou a deťmi. „Zdá sa, že aj vlasy na hlave má kratšie, ale viac si to kompenzoval bradou.“ Podľa odborníčky Williamovo modernejšie prevedenie výzoru poukazuje na silu, podporu a húževnatosť, no zároveň aj na druh mimopracovnej atmosféry, v ktorej sa nachádza a jeho úlohu oddaného manžela a otca.

Uložiť článok

Najnovšie články