Foto: Profimedia

Po tom, ako vyhral Let's Dance, ukázal, že je viac než len herec.

Herec z obľúbeného dobového seriálu len nedávno zažiaril na tanečnom parkete a teraz sa chystá do ďalšej šou. V zábavnej relácii sa objaví po boku známych mien.

Článok pokračuje pod videom ↓

Ako informoval portál Markíza.sk, víťaz tanečnej súťaže Let’s Dance Jakub Jablonský bude účinkovať v ďalšej šou. Tentoraz však nebude tancovať, ale hrať rôzne hry, pri ktorých ukáže, že všetko je možné.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Pepe Majeský (@pepeconfidential)

Po boku svojich kolegov

Markíza sa rozhodla po roku vrátiť na televízne obrazovky zábavnú šou Možné je všetko!, založenú najmä na improvizácii. V minulosti v nej účinkovalo mnoho známych osobností a ani teraz to nebude inak. Štvorica, ktorá bude v šou účinkovať, je Jakub Jablonský, Petra Polnišová, Juraj Loj a Anna Jakab Rakovská. Jablonský, Loj a Rakovská pritom spolu len nedávno „bojovali“ o titul parketového leva v Let’s Dance a vyzerá to tak, že teraz vymenia boj za spoluprácu.

Rakovská a Polnišová navyše boli v tejto šou v minulosti hostkami a tak im určite nebude robiť problém udomácniť sa v nej a zaučiť do nej aj svojich nových kolegov.

Jakub Jablonský o účinkovaní v tejto šou povedal: „Televíznu šou Možné je všetko vnímam ako úžasný formát plný humoru a talentovaných ľudí, takže keď prišla ponuka stať sa súčasťou tímu, moja odpoveď bola okamžité ‘Áno’. Pre mňa osobne je to ďalšia obrovská výzva, ku ktorej pristupujem s veľkým rešpektom, ale aj nesmiernou radosťou. Verím, že sa mi podarí úspešne zaradiť do silnej zostavy a spoločne divákom prinesieme veľa smiechu a príjemných chvíľ.“ 

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia Markíza (@tvmarkizaofficial)

Uložiť článok

Najnovšie články