Foto: TASR – Martin Palkovič

Duo zrušilo aj koncert na Szigete, a to z osobných dôvodov.

Festival Grape sa koná už po 13. raz, a to už tento víkend od piatka (9. augusta) do nedele (11. augusta). Krátko pred začiatkom festivalu organizátori oznámili, že jedna z kapiel, respektíve elektronické duo – Kiasmos – tento rok nevystúpi. Dôvodom sú nepredvídané osobné okolnosti. 

„Priatelia, s ľútosťou vám oznamujeme, že koncerty Kiasmos plánované na tento víkend na Grape a Szigete boli z dôvodu nepredvídaných osobných okolností zrušené. Toto rozhodnutie nebolo ľahké a chápeme vaše sklamanie. Veľmi nás to mrzí a tešíme sa na vás nabudúce,“ informovali Óli a Janus.

Hudobníkov z Faerských ostrovov a Islandu sa organizátori festivalu pokúsia zabookovať na ďalší ročník Grape. „Túto informáciu sme sa dozvedeli včera doobeda a sme radi, že sa nám rekordne rýchlo podarilo zohnať náhradu, ktorú zverejníme vzápätí,“ napísali na sociálnej sieti.

Zaraz zverejnili nové meno. Na letisku v Trenčíne cez víkend vystúpi Christian Löffler, maliar a hudobník z odľahlého polostrova Darss na severe Nemecka.

Uložiť článok

Najnovšie články