Foto: Instagram (katarina.koscova)

Katka Koščová sa podelila s dojemným príbehom.

Obľúbená speváčka Katka Koščová sa nedávno podelila o krásny príbeh počas cesty do Anglicka, kde si urobili výlet do Oxfordu. Príbeh zachytil portál Koktejl. Katka sa tiež podelila o niekoľko fotografií z výletu na svojich sociálnych sieťach

Článok pokračuje pod videom ↓

Katka celý svoj príbeh opísala na Instagrame. „A Oxford. To som vám už písala, aký drahý lístok na vlak sa nám podarilo zohnať a sedeli sme v chodbičke, taký bol plný. Akokoľvek, naša chyba, nenapadlo nám, že by sa hodili aj miestenky. Ale teda, tá cesta bola super a rušňovodič mal vyslovene zlý pocit z toho, že sedíme v chodbičke, čakal, kým si neprejdeme vlak, aby sme sedeli pohodlne na sedadlách. Rušňovodič, správne ste čítali, nie štikmajster. A fakt mu bolo ľúto, že sme nič nenašli,“ napísala Katka.

Zážitok, ktorý ju príjemne prekvapil

Katka okrem toho napísala, že s takýmto prístupom sa stretli naozaj všade, dokonca aj v metre, kde zamestnanci pomáhajú, keď ľuďom nejde otvoriť bránka, lebo tam proste funguje dôvera. Ako príklad uviedla príbeh, kedy potrebovali ísť na toaletu.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Katarína Koščová (@katarina.koscova)

„Potrebovali sme ísť v noci na wecko a najbližšie bolo metro, lenže tam si treba kúpiť lístok, aby sme sa na to wecko dostali, tak sa môj muž spýtal pána, či by bolo možné nás pustiť a okamžite otváral prejazd, že úplne samozrejme, bez problémov, nech ideme. Vôbec nečakal, že to využijeme a zdrhneme na metro zadarmo. A všetko s úsmevom, neprehnaným, ľudským, vrelým, nemáte pocit, že niekoho otravujete,“ napísala mamička a umelkyňa.

Mnohí ľudia jej v komentároch napísali, že takýto prístup býva v zahraničí bežný, a keď si na to zvyknete, je veľmi ťažké naladiť sa na to, že na Slovensku to funguje inak.

Uložiť článok

Najnovšie články