Foto: Profimedia

O rozvode známeho páru sa hovorí už dlhšie. Teraz však vyplávali na povrch ďalšie skutočnosti.

Nie je to tak dávno, čo sa začali objavovať správy o tom, že vzťah známeho páru je na spadnutie. Ako sme vás informovali v článku, hviezdny pár mal zažívať krízu a Ben si mal dokonca vysťahovať veci z ich spoločného domu, zatiaľ čo Jennifer bola v zahraničí. Špekulovalo sa aj o rozvode. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Ako najnovšie informuje portál TMZ, vzťah Jennifer Lopez a Bena Afflecka je na tom vraj ešte horšie, ako sa prvotne zdalo. Nielenže už spolu nebývajú, ale pár vraj spolu ani nekomunikuje. Práve to by malo komplikovať ich rozvodové konanie, ktoré sa nepohne vpred, kým sa spolu nezačnú znova rozprávať.

Foto: Profimedia

Nerozprávajú sa

Zdroje z okolia páru pre portál TMZ prezradili, že Jennifer a Ben spolu nehovoria nielen osobne, ale ani telefonicky, čo spomaľuje ich rozvod. Je to pritom jediné, čo bráni tomu, aby boli opäť slobodní, keďže vraj majú predmanželskú zmluvu a jediný majetok, ktorý si musia rozdeliť, je ich sídlo v Beverly Hills, ktoré je na predaj.

Zdroje zároveň tvrdia, že ani jeden z nich si nenajal právnika a namiesto toho všetko riešia cez svojich obchodných manažérov, ktorí sa snažia zistiť finančné záležitosti súvisiace s rozvodom. To je však náročné, keďže pár spolu nekomunikuje.

Sídlo odlúčeného páru v Beverly Hills je na trhu za 68 miliónov dolárov, Ben si práve kúpil svoje vlastné sídlo v Brentwoode za 20,5 milióna dolárov a Jen si naďalej hľadá vlastný dom. To je zatiaľ jediné, čo je isté, keďže kým sa spolu nezačnú zhovárať, ich rozvodové konanie sa nepohne vpred.

Uložiť článok

Najnovšie články