Foto: interez.sk

Drogérie dostanú na slovenskom trhu novú konkurenciu.

Zatiaľ síce nie je známy konkrétny dátum, miesto už ale isté je. Dlho avizované otvorenie prvej pobočky poľskej siete drogérií pod značkou Hebe je totiž na spadnutie. Spoločnosť už prvú prevádzku pripravuje v jednom z najobľúbenejších bratislavských nákupných centier.

Značka Hebe slovenským zákazníkom nie je vôbec cudzia. Sieť totiž – rovnako ako v susednom Česku – najskôr otvorila e-shop a potom sa podujala otvoriť aj kamennú prevádzku.

Podobne to bude teda aj u nás a Hebe svoju prvú predajňu na Slovensku otvorí v nákupnom centre Eurovea v Bratislave. V uplynulých dňoch sa totiž práve v priestore tohto centra objavil oznam, ktorý avizuje, že prvá drogéria Hebe tu bude otvorená už v októbri. Informoval o tom portál tvnoviny.sk.

Projekt poľskej Biedronky

Značka Hebe pochádza z Poľska a patrí do portfólia rovnakej firmy ako sieť diskontných supermarketov Biedronka. Aj tie postupne chystajú expanziu na slovenský trh. Prvé predajne by sa mali otvoriť koncom tohto roka.

Čo sa týka Hebe, táto sieť drogérií funguje od roku 2011 a aktuálne je otvorených viac ako 300 predajní po celom Poľsku. My sme jednu z týchto predajní navštívili v máji 2024. Čo nás najviac prekvapilo, sa dočítate v našej malej reportáži.

Uložiť článok

Najnovšie články