Foto: Krajská organizácia cestovného ruchu - Nitriansky kraj

Leto je už v plnom prúde, tak neváhajte a poďte si užiť prúdy osviežujúcej zábavy.

Nemusíte pri tom ani ďaleko cestovať. Objavte Termálny raj, ktorým sa pýši Nitriansky kraj. Tento kút Slovenska vám ponúka až 11 termálnych kúpalísk a aquaparkov, v ktorých si môžete vychutnať relax, množstvo skvelých atrakcií a jedinečných zážitkov, na ktoré sa nezabúda.

TIP: Keď do raja, tak výhodne!

Vedeli ste, že vďaka mobilnej aplikácii Quappka si teraz môžete užiť termálny raj ešte výhodnejšie? Stiahnite si Quappku a získajte zľavy na vstupy a služby v partnerských kúpaliskách. Nezabudnite využiť aj regionálne zľavy pre ubytovaných hostí.

Vo Vadaš Thermal Resort Štúrovo, najväčšom termálnom kúpalisku na Slovensku, vás čaká takmer 10 tisíc m² vodnej plochy so skvelými atrakciami. Vyskúšajte bazén s vlnobitím, toboganový park či jazero na wakeboard. V najjužnejšej obci Slovenska zažijete vo Wellness Hotel Patince dokonalý wellness pobyt počas celého roka. Ideálnym miestom na obnovu telesnej a duševnej rovnováhy je Thermalpark Nitrava Poľný Kesov.

Foto: Krajská organizácia cestovného ruchu – Nitriansky kraj

Tunajší oddychový bazén so slanou vodou priaznivo pôsobí na kĺby, cievny systém i pokožku. Letný vodný park s obrovským pirátskym hradom, šmykľavkami a lenivou riekou zaručene zabaví celú rodinu. V Thermál Nesvady, ktoré nájdete len 9 km od mesta Nové Zámky, môžete relaxovať v geotermálnej vode s priaznivými účinkami na pohybové ústrojenstvo, nervový systém a pokožku. Ak túžite zažiť unikátnu atmosféru Mŕtveho mora, navštívte Termálne kúpalisko Podhájska, ktoré je vám k dispozícii počas celého roka.

Oddýchnuť i zabaviť sa môžete na piatich letných kúpaliskách. Termálne kúpalisko Štrand Nové Zámky ponúka relax pre deti aj dospelých, s množstvom vodných atrakcií a športovísk. Kúpalisko Santovka wellness vás očarí sedavými travertínovými bazénikmi v štýle tureckých Pamukkale s termálnou vodou. V zrekonštruovanom Ava Thermalparku Diakovce zažijete aj netradičné kúpanie pod hviezdnou letnou oblohou. Pokojnú atmosféru nájdete na termálnom kúpalisku Margita – Ilona neďaleko Levíc  aj v obci Tvrdošovce.

Viac na termalnyraj.sk

Realizované s finančnou podporou Ministerstva cestovného ruchu a športu Slovenskej republiky.

PR Krajská organizácia cestovného ruchu - Nitriansky kraj
Uložiť článok

Najnovšie články