Foto: Profimedia / Screen Facebook.com (BIBIANA, Medzinárodný dom umenia pre deti)

Dobrý deň, prosím, kedy zaradíte do programu diskusiu na tému "Čo je na konci našej zemeplochy?" - opýtal sa na margo udalosti komentujúci.

Dom umenia pre deti Bibiana už o dva dni usporiada workshop s Igorom Bukovským na tému životosprávy pre deti a medzi ľuďmi to vyvolalo búrlivé ohlasy. Ako pripomína Denník N, Bibianu vedie známa ministerky kultúry Martiny Šimkovičovej, Petra Flach. Na sociálnych sieťach mnohí nešetrili kritikou, keďže Bukovský je viacerými lekármi označovaný za dezinformátora. 

Že sa podujatie uskutoční v utorok, informuje Bibiana na facebooku. No ľudia z toho nie sú nadšení. „Dobrý deň, prosím, kedy zaradíte do programu diskusiu na tému „Čo je na konci našej zemeplochy?“ a „Ako na ulici rozpoznáte protislovenského progresívneho liberála“, opýtal sa jeden z komentujúcich.

„Bude niekedy aj beseda o chemtrasoch? Pýtam sa pre kamaráta“, dodal iný.

Niekto narážal aj na problematické dosadenie Petry Flach do jej funkcie. „Dobrý deň do Bibiany – kedy, prosím, zverejníte koncepciu, na základe ktorej “vyhrala” pani Flach? Vopred ďakujem za odpoveď, ktorú ste mi zatiaľ nedali, ani na základe zákona o slobodnom prístupe k informáciám.“

Ako uvádza Denník N, Petra Flach bola vedením Bibiany skôr len poverená, no potom uspela vo výberovom konaní, ktoré však bolo neverejné, a preto tu zostáva niekoľko nezodpovedaných otázok.

Foto: Screen Facebook.com (BIBIANA, Medzinárodný dom umenia pre deti)
Uložiť článok

Najnovšie články