Foto: Profimedia

Pred rokmi sa William rozišiel s Kate naozaj brutálnym spôsobom.

Princ William sa mal s Kate rozísť cez telefón na párty v nočnom klube. Informoval o tom portál Tyla s tým, že tak napísal Rob Jobson vo svojej novej biografii o Kate.

Článok pokračuje pod videom ↓

Podľa nových informácií sa zdá, že ani William sa k svojej vyvolenej Kate nesprával vždy láskavo. Nie je žiadnym tajomstvom, že pár sa v roku 2007 nakrátko rozišiel. Vtedy spolu chodili už päť rokov a mnohí ľudia špekulovali nad tým, že im čoskoro zazvonia svadobné zvony. William sa však zľakol a potom sa brutálne rozišiel s Kate po asi polhodinovom rozhovore, keď bol v klube Mayfair.

Foto: SITA (Photo by (Chris Jackson/Pool Photo via AP)

Nevhodná reakcia?

Jeho reakcia však bola potom ešte horšia. Podľa Roba Jobsona v opitosti v klube zakričal, že je slobodný a jeho vzťah sa skončil. „Potom povedal svojim kamarátom, že by mali vypiť bar, čo viac-menej aj urobili.“ Následne vraj William prejavil záujem o Isabellu Anstruther-Gough-Calthorpe, ktorá však o neho nemala záujem a nechcela byť súčasťou kráľovskej rodiny.

Všetko si vysvetlili

„Málokto mohol predpovedať, že sa vráti ku Kate, alebo že by niekedy súhlasila s tým, že sa s ním dá opäť dokopy,“ povedal Rob. Kate mala zlomené srdce a následne na seba dvojica narazila na halloweenskej párty, kde bola Kate prezlečená za zdravotnú sestru. Hneď sa dali do reči, dlho sa rozprávali a nakoniec sa dali opäť dokopy. William potom v roku 2010 požiadal Kate v Keni o ruku, čo sa už podľa mnohých ľudí dalo čakať.

Uložiť článok

Najnovšie články