Foto: profimedia

Dieťa Angeliny Jolie malo nehodu.

Syn Angeliny Jolie a Brada Pitta, Pax Jolie-Pitt bol hospitalizovaný po tom, ako utrpel zranenie hlavy pri mrazivej havárii. 20-ročný Pax jazdil na svojom elektrickom bicykli v Los Angeles, keď narazil do zadnej časti auta, uviedol Daily Mail

Článok pokračuje pod videom ↓

Podľa informácií sa Pax sťažoval na bolesti hlavy po príchode polície a v čase zrážky nemal na sebe prilbu. Záchranári sa ho rozhodli urýchlene prepraviť do nemocnice. Pax údajne išiel po bulvári Los Feliz a dostal sa na pravidelne preplnenú ulicu počas dopravnej špičky. Bicyklom narazil do zadnej časti auta, ktoré už zastavilo na červenú.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa @angelinajolie_fanaccount1

Sťažoval sa na bolesti

Vodič auta vystúpil a pred príchodom polície zraneného Paxa skontroloval. Svedkovia tvrdia, že sa okrem bolesti hlavy sťažoval aj na bolesť v bedrovom kĺbe. Záchranári mali obavy, že utrpel krvácanie do mozgu, preto ho radšej previezli do nemocnice. Zdroje neskôr prezradili, že Paxov stav je stabilizovaný, hoci úplný rozsah zranení zatiaľ nie je známy.

Pax patrí k jedným z adoptovaných detí, ktoré si osvojili Angelina Jolie a Brad Pitt. Podobne ako niekoľko jeho ďalších súrodencov aj on sa od svojho otca snaží dištancovať.

Uložiť článok

Najnovšie články