Foto: Profimedia

Obľúbená moderátorka je módnou ikonou a vyzerá to tak, že zmysel pre módu je dedičný.

Štýlová moderátorka je známa svojím odvážnym štýlom, vďaka ktorému sa v dave nikdy nestratí. Napriek tomu, že už nie je najmladšia, nebojí sa siahnuť po farebných kúskoch a tých, ktorí jej odkazujú, aby sa obliekala na svoj vek, jednoducho ignoruje. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Moderátorka Soňa Müllerová sa v Dámskom klube neustále objavuje v elegantných, no zároveň štýlových outfitoch. Rozmanité outfity však nosí aj v súkromí a jej profily na sociálnych sieťach žiaria farbami. V lete k svojej typickej červenej a modrej farbe, ktoré nosí najviac, pridala aj bielu, no modrý outfit si neodpustila pri špeciálnej príležitosti.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Sona Mullerova (@muller.sona)

Ukázala mamu

Soňu na sociálnych sieťach sledujú desaťtisíce ľudí a okrem toho, že im ukázala svoje letné outfity, potešila ich tiež fotografiou s mamou. Na nej sú obe zladené v modrých košeliach a na očiach majú slnečné okuliare.

„S mojou mamušou sme sa dnes “vyfarbili” takto pekne domodra,“ napísala moderátorka k fotke. Chvála na seba, samozrejme, nenechala dlho čakať a fanúšičky moderátorky začali obe ženy rýchlo nazývať krásnymi a štýlovými. Zároveň sa im páčilo, aký blízky vzťah tieto ženy medzi sebou majú a označili ho za vzácny.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Sona Mullerova (@muller.sona)

Uložiť článok

Najnovšie články