Foto: Facebook - Mestská polícia Bratislava

Dve osoby nachádzajúce sa vo vozidle utrpeli ľahké zranenia.

Bratislavská polícia sa zaoberá vyšetrovaním príčin dopravnej nehody vozidla mestskej polície, ktoré havarovalo dnes krátko popoludní v blízkosti bratislavskej Patrónky. Ako informoval hovorca bratislavskej krajskej polície Michal Szeiff, k nehode boli krátko po 12:30 vyslaní policajti z odboru dopravných nehôd Krajského dopravného inšpektorátu v Bratislave.

Článok pokračuje pod videom ↓

Skončili mimo cestu

„Po príchode na miesto bolo zistené, že počas jazdy uvedeného vozidla v smere do centra mesta, v blízkosti zastávky MHD Mokrohájska, došlo podľa doterajších informácií, pravdepodobne z dôvodu neprispôsobenia jazdy mokrej vozovky, k zídeniu vozidla a jeho následnému prevráteniu na bočnú stranu v trávnatom poraste mimo vozovku,“ skonštatoval Szeiff.

Podľa predbežných informácii utrpeli dve osoby nachádzajúce sa vo vozidle ľahké zranenia, ktoré si vyžiadali ich prevoz do jednej z nemocníc. Premávku na mieste na nevyhnutne potrebný čas usmerňovali príslušníci Policajného zboru. „Presné príčiny tejto nehody, ako aj výška spôsobenej škody, budú predmetom ďalšieho vyšetrovania,“ dodal Szeiff. Mestská polícia ale na facebooku tvrdí, že „podľa prvotných informácií prišlo vodičovi služobného auta počas jazdy nevoľno a už nestihol dopravnej nehode zabrániť.“

Uložiť článok

Najnovšie články