Ilustračná foto: Profimedia / Bolgarskiy Dom

Veď kto by nechcel vlastniť nehnuteľnosť pri mori.

Nehnuteľnosti v prímorských destináciách nemusia byť nutne šialene drahé. Sú tu krajiny ako Bulharsko, kde môžete nájsť napríklad takéto apartmány za veľmi príjemné ceny. Už sme vám predstavili viaceré a teraz sme objavili ďalší. 

V ponuke realitnej kancelárie Bolgarskiy Dom sme medzi najlacnejšími apartmánmi objavili čerstvý kúsok, ktorý sem pribudol len nedávno. Nachádza sa v rezidenčnom komplexe Sunny Day 6 na Slnečnom pobreží a má 32 m².

Foto: Screen Bolgarskiy Dom

Neďaleko od mora a s bazénom

Jednoizbový apartmán je plne zariadený a sídli na treťom poschodí zo štyroch, ktoré komplex obsahuje. Výhľad na more síce nemá a je od neho vzdialený 4 kilometre, no zato súčasťou komplexu je bazén či fitnescentrum.

Disponuje jednou izbou a kúpeľňou. V jeho zariadení nechýba posteľ, menšia pohovka, práčka, či provizórna kuchynská linka. Má dokonca aj balkón.

Cena za meter štvorcový je 718 eur, čo znamená, že nový majiteľ môže mať tento apartmán za 23-tisíc eur. Ako uvádza ponuka, je vhodný na celoročné bývanie, ale môže slúžiť aj ako prechodné dovolenkové miesto.

Najlacnejší apartmán v „hre“

Keď sa pozrieme na ceny apartmánov v prímorských oblastiach v Bulharsku na tomto webe, stále ako najlacnejšia svieti ponuka za 19 900 eur. Prvýkrát sme na ňu upozornili začiatkom mája, vtedy bola však jeho cena o tisícku nižšia.

Foto: Screen BolgarskiyDom

Ponuka uvádza, že apartmán má 18 m², spočíva na prvom poschodí a disponuje jednou izbou, kuchyňou a kúpeľňou. Je zariadený, a čo je zaujímavé, komplex Sun Wave, v ktorom sa nachádza, ponúka aj dva bazény.

Nevýhodou však je, že izba nevyzerá najútulnejšie a má výhľad na schodisko. Kuchyňa je v podstate malá tmavá miestnosť s malou chladničkou a umývadlom. No kreativite nového majiteľa sa medze nekladú.

Upozorňujeme, že tento článok má len čisto informačný charakter a predtým, než by ste sa rozhodli pristúpiť ku kúpe nejakej nehnuteľnosti cez internet, poraďte sa s odborníkom, prípadne si zistite ďalšie informácie. 

Uložiť článok

Najnovšie články