Foto: Profimedia/ SITA AP

Kate a William zamestnajú nového človeka.

Snívali ste niekedy o práci pre kráľovskú rodinu? Teraz je taká možnosť. Hoci inzerát pred niekoľkými dňami skončil, stále si môžete pozrieť podmienky, ktoré by ste museli splniť, aby ste sa vôbec dostali do výberu.

Článok pokračuje pod videom ↓

Upozornil na to portál Tyla. Po smrti kráľovnej Alžbety v roku 2022 boli Kate a Williamovi oficiálne udelené tituly princ a princezná z Walesu. Teraz sa zdá, že obaja chcú posilniť svoje vzťahy s krajinou. Vypísali pracovnú pozíciu na asistenta súkromného tajomníka vo Walese. Podmienkou je, že uchádzač musí mať hlboké znalosti o Walese, mať znalosti o jednotlivých komunitách, záležitostiach a internom obchode.

Foto: profimedia

Spĺňať musíte niekoľko vecí

Okrem toho úspešný kandidát musí vedieť konverzovať vo waleskom jazyku slovom aj písmom. „Toto je vzrušujúca príležitosť pripojiť sa k špecializovanému tímu v Kensingtonskom paláci, ktorý podporuje princa a princeznú z Walesu,“ písali v inzeráte. Táto pozícia zahŕňa plánovanie a realizáciu väčšiny verejných záväzkov ich kráľovských výsostí vo Walese, v Škótsku a Severnom Írsku a prispeje k rozvoju stratégie v domácnosti s cieľom maximalizovať vplyv v rámci jednotlivých krajín s osobitým zameraním priamo na Wales.

V roku 2022 reverend Steven Bunting pre tlačovú agentúru PA povedal, že William sa učí základy waleského jazyka a chce ukázať svoju oddanosť pre Wales samotný. Celý inzerát si môžete pozrieť na tomto odkaze.

Uložiť článok

Najnovšie články