Foto: Netflix

Stihli ste si už pozrieť tento seriál?

Iste ste už aj vy aspoň v televízii zahliadli pár minút nejakej tej zombie apokalyptickej drámy. Juhokórejský seriál sa nesie v podobnom duchu. Ľudia sa menia na monštrá a niekoľkí z tých, ktorí sa ešte nepremenili, sa zúfalo usilujú o to, aby to tak aj ostalo.

Článok pokračuje pod videom ↓

Dráma sa vracia v tretej sérii

Ako informuje Netflix, na streamovaciu platformu sa pred niekoľkými dňami už v tretej sérii vrátil juhokórejský seriál plný drámy Sweet Home. Od svojho debutu si tento apokalyptický hororový hit získal davy fanúšikov po celom svete. V mrazivej prvej sérii sa diváci mohli zoznámiť s desivými „K-kreatúrami“. Sweet Home sa do histórie zapísal ako prvý kórejský seriál, ktorý sa dostal do rebríčka Netflix Global Top 10 TV (Non-English).

Celý seriál je postavený na tom, že niekoľko ľudí sa snaží prežiť a nepremeniť sa na krvilačné monštrá. V tretej sérii sa hranica medzi netvorom a človekom stiera a s každým okamihom ľudstvo na pokraji zániku zvádza čoraz zúfalejší boj. Podľa Netflixu ide o vyvrcholenie ságy plnej príšer.

Ľudia majú zmiešané pocity

Na ČSFD má seriál momentálne 68 %. Na IMDb si získal 7,3 hviezdičky z 10. Na Rotten Tomatoes mu kritici udelili 83 %, diváci však len slabších 67 %. Diváci chvália, že dávka napätia je taká akurátna, človek nemá chuť to vypnúť a ujsť a hororové momenty príjemne dopĺňa troška trápnosti a humoru.

Foto: Netflix

Niektorí píšu, že to síce nie je žiaden seriálový zázrak a tento počin v nich nevyvolal žiadne extrémne emócie. No zdá sa, že sa ľudia radi vrátia aj k tretej sérii. Niektorí seriálu vyčítajú nesympatické postavy, s ktorými je náročné stotožniť sa a prechovávať voči nim akékoľvek sympatie. Seriál ako celok údajne nenaplnil potenciál, aký mohol. Napriek tomu ale tretia séria Sweet Home v súčasnosti na Netflixe patrí medzi tie najsledovanejšie novinky.

Uložiť článok

Najnovšie články