Foto: profimedia

Harry a Meghan si to u ľudí opäť zavarili.

Verejne dostupný rodný list syna Meghan Markle a princa Harryho – Archieho odhalil nezvyčajný detail, ktorý mnohých ľudí pobúril. Podľa niektorých si toto nedovolila ani princezná Kate.

Článok pokračuje pod videom ↓

Ako informuje portál Hindustan Times, Archie sa narodil v roku 2019, pričom rok nato princ Harry a Meghan odstúpili od svojich kráľovských povinností. V Spojených štátoch neskôr Meghan priviedla na svet ich druhé dieťa, dcéru Lilibet. Keď sa Archie 6. mája 2019 narodil, mnohí kráľovskí fanúšikovia poznamenali, že v jeho rodnom liste chýba pri Harryho mene titul princ. Harry je v ňom uvedený ako Jeho kráľovská výsosť Henry Charles Albert David, vojvoda zo Sussexu.

Prečo zmenili mená v rodnom liste?

V dokumentoch je zase Meghan uvedená ako Rachel Meghan, Jej kráľovská výsosť vojvodkyňa zo Sussexu. Ako ďalej informuje Daily Mirror, práve to vyvolalo veľké diskusie, pretože prívlastok Jej kráľovská výsosť vojvodkyňa zo Sussexu si nechala pridať v čase, kedy mal Harry a William veľmi napäté vzťahy. Okrem toho, v rodných listoch detí princa Williama je Kate zapísaná svojím menom.

Foto: profimedia

Odborníčka na kráľovskú rodinu, Ingrid Seward, sa vyjadrila, že urobiť zmenu v rodnom liste člena kráľovskej rodiny je skutočne nemysliteľné a celé jej to pripadá, akoby sa chceli silou-mocou odlíšiť od Williama a Kate. V skutočnosti tiež mnohí ľudia a odborníci nechápu, prečo z kráľovskej rodiny vôbec odchádzali, keď sa snažia stále vyťažiť čo najviac z toho, že sú jej súčasťou.

Uložiť článok

Najnovšie články