Foto: Instagram (iversanns)

Obľúbená tanečnica si od kritiky neoddýchne ani na dovolenke.

S rodinou sa vybrala na dovolenku, no ani pri mori si od kritiky neoddýchne. Obľúbená tanečnica a influencerka sa s fanúšikmi na sociálnych sieťach rada delí o rôzne tipy a triky, či už ide o módu alebo varenie a rozhodla sa, že ich neukráti, ani keď má voľno. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Ako sme vás informovali v článku, len nedávno sa Ivana Gáborík vyjadrovala k tomu, ako znáša kritiku svojej osoby. Vysvetlila, že sa na svojom profile snaží šíriť pozitivitu, no napriek tomu sa stále nájdu ľudia, ktorí len kritizujú. O tom sa presvedčila znova len pred pár dňami, keď pridala video a ľudia sa do nej obuli z bizarného dôvodu.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa ⠀Ivana Gaborik (@iversanns)

Varila v plavkách

Popri prechádzkach na pláži a plavbe na lodi si Ivana našla čas aj na svojich fanúšikov. Ukázala, že hoci je na dovolenke a môže si dovoliť stravovať sa v reštauráciách, odbehne z pláže aj do kuchyne. Vo videu predviedla recept na rýchly dvadsaťminútový obed, vďaka ktorému nemusíte dlho stáť pri sporáku v tomto teple. Komentáre pod ním sa však namiesto chutného jedla sústredili na niečo iné.

„Ako poznáš, že je mama na dovolenke? – Že varí v plavkách,“ okomentovala jedna žena. Nebola pritom jediná, kto sa v tomto s Ivanou stotožnil a hoci sa na tom mnohé mamy, ktoré to dobre poznajú, spoločne zasmiali, našli sa aj ľudia, ktorí to vyslovene skritizovali.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa ⠀Ivana Gaborik (@iversanns)

„Ako spoznáš, že človek nevie zaujať inteligenciou? Že varí v plavkách,“ opravila žena tento komentár. „Bože, bez odhaľovania už nejde ani recept natáčať,“ pridala sa hneď ďalšia kritička.

Mnohí fanúšikovia sa Ivany zastali a vysvetlili, že je to normálne. Zároveň poukázali na fakt, že tanečnica vôbec nebola taká odhalená, ako stálo v týchto komentároch, keďže mala na sebe celé plavky.

Uložiť článok

Najnovšie články