Ilustračná foto: Profimedia

Darček, ktorý poteší.

Už býva zvykom, že poskytovatelia televízneho vysielania často pridávajú na obmedzený čas do svojich ponúk možnosti bezplatného sledovania inak platených, prémiových TV kanálov. Inak to nerobí ani čoraz populárnejšia platforma SledovanieTV.

Článok pokračuje pod videom ↓

Táto značka patrí medzi obľúbenejšie služby, ktoré poskytujú televízne vysielanie prostredníctvom rovnomennej internetovej aplikácie. Počas tohto mesiaca, bez ohľadu na to, ktorý z troch balíčkov majú klienti predplatený, môžu sledovať až 5 platných TV kanálov úplne zadarmo.

Konkrétne ide o filmové stanice zo stajne FilmBox, a to FilmBox Premium (v programe ponúka filmové premiéry všetkých žánrov), FilmBox Extra (v programe nechýbajú filmy najslávnejších hollywoodskych štúdií), FilmBox Family (kanál je zameraný najmä na rodinné filmy, animovanú tvorbu a komédie), Docubox (dokumentárna stanica) a FilmBox Stars (program obsahuje najmä filmy veľmi poctivo vyberané).

Za balíček FilmBox bežne zákazníci platformy SledovanieTV mesačne platia 5,99 eura. Okrem spomínaných piatich kanálov, ich ale tento balík obsahuje dohromady až 14. Pre aktivovanie bezplatnej pätice kanálov netreba robiť nič, nájdete ich v ponuke programov priamo v aplikácii.

Uložiť článok

Najnovšie články