Foto: Profimedia

Adela a Viktor Vinczeovci odhalili podrobnosti o synovi.

Na konci roka 2022 sa na verejnosť dostali informácie, že Adela a Viktor Vinczeovci sa starajú o dieťatko a prebieha proces adopcie. V máji tohto roka sa stal chlapček už oficiálne ich a prezradili aj jeho meno, Maximilián.

Článok pokračuje pod videom ↓

Obaja moderátori detaily o ich dieťatku neprezrádzali, pretože ešte stále prebiehal adopčný proces. Keď už bol však chlapček oficiálne ich, zverejnili, že sa volá Maximilián a najnovšie prezradili aj to, koľko má rokov. Ako informoval portál Čas, Adela nedávno zdieľala obrázok narodeninovej torty, na ktorej sú dve sviečky. Malý Max tak oslávil dva roky a hrdí rodičia mu pripravili milú oslavu.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Trochu inak s Adelou (@trochu_inak_s_adelou)

Milá oslava narodenín

„Keď máte presnú predlohu z kreslenej knižky na narodeninovú tortu a v pekárni ju oživia jedna k jednej. Ďakujeme,“ napísala Adela. Pre portál ďalej prezradila, že to bola oslava o štyroch deťoch a ich rodičoch u nich doma. „Maxíka najviac potešila celá oslava, lebo čítame knižku, kde zvieratká v škôlke oslavujú a majú tortu a zažil to isté s deťmi, ktoré má rád a ešte mal aj presne takú tortu ako z kreslenej knižky,“ povedala.

Uložiť článok

Najnovšie články