Foto: Profimedia

Najnovšie Darine fotky vyvolali diskusie.

Krásnu postavu nemôže známej speváčke nik vytknúť. Roky sa udržiava vo forme a vždy sa mohla pochváliť plochým bruškom, ktoré by jej mohla závidieť nejedna žena. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Speváčka Dara Rolins v poslednom čase viackrát čelila kritike po tom, ako sa prevalilo, že podstúpila zákroky v Taliansku a náhle fanúšikovia začali diskutovať o tom, že vyzerá úplne inak. Dara sa neskôr k týmto poznámkach vyjadrila a vysvetlila, že to v dnešnej dobe už nie je tabu a nemá potrebu klamať o tom, čo má urobené. Teraz sa však na ňu opäť valí kritika.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Upravené fotografie

Zvodná Dara pridala sériu fotografií v čiernych elegantných nohaviciach a čipkovanej podprsenke, na ktorých predviedla krásnu postavičku. Na fotkách sa usmieva a vyzerá byť šťastná, no táto radosť jej nebola dopriata. Fanúšikovia si totiž všimli, že na týchto fotkách niečo nehrá.

„Úprava brucha na 3 fotke si myslím, že je zbytočná,“ upozornila ju diváčka v komentároch. Neskôr v ďalšom komentári dodala: „Proti Dare nič nemám a mám ju rada, ale je škoda, že jej úprava vzala aj lem nohavíc. Postavu má na svoj vek fakt vydarenú a môže jej ju ktokoľvek závidieť.“ 

„Troška nepodarený photoshop na 3 fotke,“ pridala sa ďalšia, ktorej tiež tento detail neunikol. „Ten photoshop na 3 fotke je taký trápny,“ súhlasí ďalší používateľ.

Medzi komentujúcimi sa však našli aj takí, ktorí sa Dary rozhodli zastať. „To nie je photoshop, ale ryha svalu a odskok látky,“ argumentovala fanúšička.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Uložiť článok

Najnovšie články