Foto: Interez.sk

Incident sa podľa spravodajského servera Novinky.cz stal približne o 15:00 na čerpacej stanici v pražskej štvrti Holešovice.

Šesť osôb napadol v stredu útočník na Argentínskej ulici v pražskej štvrti Holešovice. Dvoch zranených po útoku nožom si prevzali záchranári. Polícia muža na mieste zadržala, uviedla na sociálnej sieti X. Informuje spravodajkyňa TASR v Prahe.

„Aktuálne riešime prípad napadnutia šiestich ľudí v Prahe 7 na Argentínskej ulici. Dvoch zranených po útoku nožom si prevzala do starostlivosti Zdravotnícka záchranná služba hlavného mesta Prahy. Motív zisťujeme a na mieste policajti zadržali 52-ročného útočníka,“ napísala polícia.

Incident sa podľa spravodajského servera Novinky.cz stal približne o 15:00 na čerpacej stanici v pražskej štvrti Holešovice. Hovorkyňa záchrannej služby Jana Poštová uviedla, že ošetrili troch ľudí, ale dvoch z nich nebolo nutné transportovať do nemocnice.

„V starostlivosti sme mali muža, ktorý utrpel rezné poranenia v hornej časti tela. Bol mimo ohrozenia života a v stabilizovanom stave bol prevezený do nemocnice,“ citoval jej vyjadrenie server Novinky.cz.

Uložiť článok

Najnovšie články