Foto: X - @LVMPD

Mnohí takéto úkazy spájajú s mimozemšťanmi.

V minulosti sme vás už viackrát informovali o záhadných monolitoch, ktoré sa objavili na viacerých miestach po svete. Od monolitov bol následne chvíľu pokoj, no v týchto dňoch sa objavil ďalší, tentoraz v nevadskej púšti, informuje web yahoo!news.

Nikto nevie, na čo slúži

Monolitový ošiaľ zažívali ľudia najmä v roku 2020, kedy išlo o naozaj populárnu svetovú tému. Veľmi podobný úkaz bol teraz pozorovaný v spomínanej nevadskej púšti, asi hodinu severne od Las Vegas. Monolit je vysoký, lesklý, hladký a opäť nikto nevie, ako sa na tomto mieste objavil.

Mnohí takéto úkazy spájajú s mimozemšťanmi a veria, že ide práve o ich prácu. Ďalšie monolity sa objavili napríklad aj v Holandsku, Poľsku, Rumunsku, Kanade, či v Británii. Niektorí z komentujúcich na sociálnych sieťach sa pritom boja a nevedia, čo čakať.

V minulosti sa však ukázalo, že nejde o mimozemské výtvory. Prihlásila sa k nim napríklad skupinka umelcov známa ako The Most Famous Artist (v preklade Najznámejší umelec) a označila monolity za nezvyčajné umelecké dielo. O novinku sa umelci podelili prostredníctvom Instagramu, pričom zverejnili aj fotografie, na ktorých je okrem samotných monolitov možné vidieť aj proces ich výroby.

Uložiť článok

Najnovšie články