Ilustračná foto: Profimedia

Nadupané akčné filmy, pútavé dokumenty aj lákavé športové prenosy - to všetko bude zadarmo.

Prevádzkovateľ česko-slovenskej internetovej a satelitnej platformy Skylink si na júl prichystal pre svojich klientov veľké prekvapenie. Zadarmo počas celého mesiaca poskytne až tri prémiové TV stanice.

Článok pokračuje pod videom ↓

Aj v júli bude pokračovať voľné vysielanie pre všetkých zákazníkov Skylinku. Tí si tentoraz od 2. do 30. júla budú môcť zadarmo užiť až tri programy, a to CANAL+ Action, CANAL+ Sport a National Geographic Wild. Aby ste ich mohli sledovať, netreba robiť nič – prístupné budú zadarmo ihneď. Operátor o tom informoval v tlačovej správe zaslanej médiám. Nejde ale o jedinú novinku, Skylink ich prichystal pre svojich zákazníkov ešte viac.

Videotéka pre všetkých, zmeny v internetovej TV

Okrem bezplatného šírenia trojice kanálov počas júla presunul videotéku CANAL+ do najnižšieho balíčka. Od júla si tak budú môcť akčné filmy, napínavé seriály, alebo obľúbené komédie pustiť všetci zákazníci.

Od 16. júla nastanú aj zmeny v šírení niektorých staníc. Zo satelitného vysielania do internetovej televízie Skylink Live TV presunie operátor stanice AXN Black, AXN White, Extreme Sports, ATV, Nickelodeon Hungary, Zenebutik, Nick Jr Hungary a TV4. Kanály M1, M2/Petöfi, M4, RTL a Duna budú zas prevedené z HD rozlíšenia do SD.

Lákavý program

Čo sa týka trojice kanálov, tak v júli čaká na divákov CANAL+ Action pomerne nabitý program. Sľúbená je televízna premiéra nedávno v kinách uvedených snímok, ako sú Jeden život o britskom humanitárnom pracovníkov Nicholasovi Wintonovi (hrá ho Anthony Hopkins), alebo dráma Ferrari o zakladateľovi svetoznámej značky rýchlych áut. V programe sa objaví aj druhá séria sci-fi seriálu Projekt Lazarus, či nový akčný film Včelár (The Beekeeper) s Jasonom Stahamom.

Zaujímavý program počas júla ponúkne aj CANAL+ Sport, ktorý uvedie novú sériu World Beaters o slávnych hráčoch a pokračovať budú aj série Big Interview či obľúbené PL Stories. National Geographic Wild láka na cyklus Mesiac žralokov a syčivo dobré dokumenty zo série Hadi ve městě.

Všetky tri kanály, ktoré bude Skylink v júli ponúkať zadarmo, sú dostupné aj v internetovej televízii Skylink Live TV.

Uložiť článok

Najnovšie články