Foto: Facebook (Zbor väzenskej a justičnej stráže)

Separa privítali odsúdení v Želiezovciach.

Michael Kmeť, známy pod umeleckým menom Separ, je jeden z najpopulárnejších slovenských raperov. Svoju slávu tentoraz využil na kultúrno-osvetovú činnosť, zúčastnil sa na besede vo väznici v Želiezovciach. 

„Separa privítali odsúdení v Želiezovciach. V rámci kultúrno-osvetovej činnosti v ústave prijal pozvanie na besedu, aby nám porozprával o svojom živote úspešného interpreta slovenskej rapovej scény,“ napísal na sociálnu sieť Zbor väzenskej a justičnej stráže (ZVJS).

Povzbudil ich

Separ počas besedy väzňom rozprával o začiatkoch svojej hiphopovej kariéry, ale i o osobnom živote či ťažkej zdravotnej situácii, ktorú v posledných rokoch prežíva.

„Odsúdení vytvorili publikum, ktoré s nadšením počúvalo slová úspešného rapera. V závere debaty si Separ vyhliadol odsúdeného, ktorý ukázal svoju rapovú tvorbu aj s gitarou,“ píše ZVJS.

Raper zo stretnutia odchádzal s darčekom. Ako poďakovanie za návštevu si preňho muži pripravili portrét, ktorý pripravili na umeleckom krúžku.

Na konci besedy väzňom odkázal, že je medzi nimi množstvo umelcov, ktorí majú talent. Je len na nich, ako s ním po výkone trestu naložia.

Nedávno sa v súvislosti s jeho menom spomínalo parkovanie na chodníku. Za sklom svojho BMW mal sfalšovanú výnimku. Falošnú kartičku využívala aj jeho priateľka Cynthia Tóthová.

Raper  aktuálne chystá najväčší koncert vo svojej kariére. O jeho prípravách informoval na svojom Instagrame, uskutoční sa na Národnom futbalovom štadióne v Bratislave.

Uložiť článok

Najnovšie články