Foto: Instagram (kevinjonas)

Kevinovi Jonasovi bol diagnostikovaný bazalióm, najbežnejší typ rakoviny kože.

Popová hviezda a člen hitparádového tria Jonas Brothers Kevin Jonas podstúpil liečbu rakoviny kože. Fanúšikov o tom informoval na svojej sociálne sieti. 36-ročný spevák, gitarista, herec a hviezda televíznych show priznal, že mu diagnostikovali bazalióm, čo je najbežnejší typ rakoviny kože. 

„Priateľská pripomienka, aby ste si skontrolovali materské znamienka,“ napísal Kevin k videu, ktoré natočil v nemocničnej izbe.

Prevencia je dôležitá

„Áno, je to skutočný malý chlapík s rakovinou kože, ktorý práve začal rásť. A teraz musím podstúpiť operáciu, aby som to odstránil,“ hovorí o znamienku, ktoré mu lekári museli vyoperovať.

Po operácii sa ľuďom prihovoril na ceste domov. „Teraz je čas sa uzdraviť, ísť domov. Dajte si tie znamienka skontrolovať, ľudia,“ odkázal.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Kevin Jonas (@kevinjonas)

Jeho príspevok komentovala americká organizácia Skin Cancer Foundation. „Ďakujeme za zvýšenie povedomia. Včasné odhalenie je kľúčové.“

Ako píše The Guardian, bazalióm je forma rakoviny kože, ktorá začína v horných vrstvách kože a len zriedka sa dostane do iných častí tela. Odlišuje sa od závažnejšej formy rakoviny kože, melanómu.

Uložiť článok

Najnovšie články