Foto: Instagram.com (@sylviasulik)

Andrej Danko sa po mesiacoch od nehody celému incidentu smeje.

Namiesto toho, aby na verejnosti prehovoril o nezodpovednosti, ktorá nehodu spôsobila, sa šéf SNS na celom incidente dobre zabáva. O správe informoval portál Dnes 24.

Článok pokračuje pod videom ↓

Incident Andreja Danka, pri ktorom narazil autom do semaforu v Dúbravke, znovu negatívne zviditeľnil šéfa SNS. Januárová zrážka sa rýchlo stala najskloňovanejšou témou v slovenskom spravodajstve. Vďaka kamerovému záznamu, ktorý zverejnila polícia, je tiež zrejmé, že Danko počas nezvládnutého prejazdu križovatkou z miesta po nehode okamžite ušiel.

„R.I.P. Semafór“

Danko sa po mesiacoch od incidentu zdanlivo na celej kauze už len zabáva. Na sociálnej sieti Instagram pridala spoločnú fotografiu jeho 26-ročná priateľka, bývalá účastníčka miss Sylvia Šulíková.

Na fotografii sa pár zladil do tematického trička s obrázkom semaforu. Andrej Danko sa pýši nápisom „R.I.P. Semafór“, zatiaľ čo jeho priateľka má na hrudi napísané „Noačo“.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Sylvia Sulikova (@sylviasulik)

Obaja si k celej potlači pridali obrázok čerešní, ktoré majú byť odkazom na Šulíkovej status. Nedávno totiž Dankova priateľka pridala z Dubaja príspevok, v ktorom celému svetu oznámila, že konečne prevetrá svoje „čerešničky“. Narážala tým na svoju úspešnú plastickú operáciu.

K príspevku Šulíková pridala popis, v ktorom sa verejnosti pýta, či by chcela takéto tričká. Ľudia však z takéhoto vtipu nie sú veľmi nadšení.

Pár upozorňujú na to, že Danko mohol pri nezodpovednom šoférovaní niekoho usmrtiť. Nájdu sa takí, ktorí si myslia, že ich reakcia je „vrcholne drzá“ a nepatrí do sveta politiky. „Sorry, Silvi, ale toto je tak nechutne drzé, že reálne neverím vlastným očiam, že človek ako ty vôbec dal toto na net.“

Ďalší ľudia krútia hlavou a k príspevku píšu, že pár je hanbou slovenskej politiky.

Portál Dnes 24 tiež upozorňuje na gramaticky nesprávny výraz na tričku „Semafór“, ktorý sa má písať s krátkym o. Nie je jasné, či ide o súkromný vtip páru, alebo ďalší pokus o provokáciu verejnosti.

Uložiť článok

Najnovšie články