Foto: TASR

Otec chlapca sa zvolenému prezidentovi Petrovi Pellegrinimu v liste ospravedlnil.

Vo štvrtok (30. 5.) sa stal pred domom používaným zvoleným prezidentom Petrom Pellegrinim incident. Autom tam prišiel muž, ktorý svoje dieťa zamaskované v kukle na zadnom sedadle nechal mieriť na dom atrapou zbrane. Ako sa jeho otec neskôr vyjadril, nemieril na dom, ale pred seba. Chlapec má z celého incidentu traumu, malo ísť iba o hru. Muž uznal, že situácia nebola vhodná, Pellegrinimu adresoval list.

Článok pokračuje pod videom ↓

Otec chlapca sa zvolenému prezidentovi Petrovi Pellegrinimu v liste ospravedlnil, informujú tvnoviny.sk. „V kontexte dnešných dní, týždňov, som si mal uvedomiť závažnosť situácie a synovi povedať, aby zatvoril okno na aute, aby ho nebolo vidno s kuklou na hlave a s detskou puškou v ruke. Situáciu som mal vo svojich rukách, dalo sa tomu predísť.“ uviedol muž v liste.

Syna k tomu nenabádal, malo ísť o jeho spontánne rozhodnutie. V liste sa priznal, že nie je Pellegriniho voličom, no plne ho rešpektuje ako novozvoleného prezidenta. „Nemám voči Vám žiadnu nenávisť ani agresiu. Taktiež nemám záujem akokoľvek provokovať,“ píše otec v liste, ktorý sa podľa portálu noviny.sk už mal dostať aj do rúk Petra Pelelgriniho.

Uložiť článok

Najnovšie články