Ilustračná foto: unsplash

Muž vraj netušil, že si berie za manželku muža.

Zamilovaní ľudia sú ochotní všeličo na partnerovi prehliadať. Až neskôr si človek možno všimne malé nedostatky, ktoré mu trochu začnú prekážať. Tento muž si ale nevšimol, že osoba, ktorú si berie za manželku, je vlastne tiež muž.

Článok pokračuje pod videom ↓

Netušil, že jeho manželka je muž

Ako informuje Mail Online, indonézsky ženích až 12 dní po svadbe prišiel na to, že jeho nevesta je v skutočnosti muž. 26-ročný muž, známy len ako AK, sa so svojou manželkou Adindou Kanzaovou zoznámil na Instagrame v roku 2023. Dvojica si rýchlo padla do oka a čoskoro sa stretli aj reálne. Ani po roku ale AK neprišiel na to, že chodí s mužom.

Pár sa napokon rozhodol zosobášiť, bol to malý obrad, len za prítomnosti ženíchovej rodiny. Adinda mu totiž tvrdila, že už žiadnu rodinu nemá. Podľa denníka South China Morning Post však AK začal svoju novú manželku podozrievať krátko po tom, ako sa zosobášili. Vyhýbala sa totiž intímnostiam. Tvrdila mu, že má buď menštruáciu, alebo sa necíti dobre.

Hrozia mu 4 roky za mrežami

Adinda tiež odmietala komunikovať s jeho rodinou a neustále mala na sebe nikáb. Ženíchovi to napokon nedalo pokoja a vypátral jej predchádzajúcu adresu. Šokovalo ho, keď rodičov svojej nevesty našiel živých a zdravých. Práve tí mu prezradili, že jeho nevesta je v skutočnosti muž (známy len ako ESH), ktorý sa za ženu začal prezliekať v roku 2020. Rodičia ani len netušili, že ESH mal svadbu.

Bizarný prípad sa napokon dostal do rúk polície. Tá sa vyjadrila, že ESH pôsobil naozaj ako žena, mal aj taký hlas. Podvodník napokon skončil v putách. Polícii povedal, že sa s AK údajne oženil preto, aby jeho rodinu obral o majetok. Za podvod mu hrozia 4 roky za mrežami.

Uložiť článok

Najnovšie články