Foto/Reprofoto: TV Markíza

Hoci súťaž o ženícha nevyhrala, získala si srdcia divákov.

Na začiatku patrila k menej obľúbeným súťažiacim, no postupne si vybojovala srdcia divákov a nakoniec pri jej vypadnutí plakali s ňou.

Článok pokračuje pod videom ↓

Cesta Jennifer v Ruži pre nevestu skončila v predposlednej epizóde a ona tak vypadla tesne pred finále. Jej reakcia na vypadnutie dojala mnohých divákov, ktorí s ňou súcitili a mnohým tak do očí tiež vhŕkli slzy. Od natáčania však prešlo už niekoľko mesiacov, a tak mala Jennifer čas spamätať sa z vypadnutia a premyslieť si, či o Radka ešte stojí.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia Markíza (@tvmarkizaofficial)

Mala to vyhrať Jennifer

Finálovou dvojicou sa stali Stanka a Julie. Od piatku však mali diváci čas popremýšľať o celej súťaži a mnohí sa zhodli na tom, že Radko urobil chybu, keď vyhodil Jennifer. „Baby, aj vám bolo ľúto že poslal Jenny domov? Ja som nebola jej fanúšik, ale nakoniec sa ukázala ako milá zlatá baba, ktorá bola úprimne zaľúbená do Radka,“ priznala diváčka v skupine k tejto šou a rýchlo sa k nej pridali ďalšie, ktoré sa s týmto názorom stotožnili.

„Mne jej tiež prišlo neskutočne ľúto, vyzerala úprimne zaľúbená. Od začiatku nebola moja favoritka, ale posledné časti som si ju obľúbila asi najviac. A podľa mňa by sa k sebe aj hodili,“ súhlasila komentujúca.

„Presne takto som hodnotila Jenny. Stále viac sa mi páčila, bola milá, komunikatívna. Škoda, že nevyhrala,“ pridala sa druhá.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia Markíza (@tvmarkizaofficial)

Uložiť článok

Najnovšie články