Ilustračná foto: Unsplash

Nefunkčnosť služieb potrvá niekoľko hodín.

Jeden z najväčších slovenských operátorov ohlásil výpadky počas utorka (19. marca) a stredy (20. marca). Tie sa dotknú televízie a internetu a prebiehať budú v rôznych časoch na viacerých miestach. Orange na svojom webe uviedol, že vplyv na službu Orange Doma majú práce na strane spoločnosti Slovak Telekom. 

Problémy so službami

Ako spoločnosť informuje, prvé výpadky mali prísť už dnes 19.marca ráno v rôznych časoch a vo viacerých lokalitách. Nefunkčnosť zasiahne o 7:00 Trenčín, okolie Nové Zlatovce a o 8:00 Ružomberok, a to ulice Liptovská, Žilinská cesta, Za celulózukou, Sadová, Na Pruty, Priehrada, Nová Hrboltová, Kľačno, Mlynská, Čutlovská, Potočná. V oboch mestách by mala nefunkčnosť potrvať asi 390 minút, teda v Trenčíne do 15:00, v Ružomberku do 14:30.

Orange sa svojim zákazníkom ospravedlnil za komplikácie. „V prípade, že vám po ukončení výpadku nefungujú služby, reštartujte, prosím, vaše zariadenia, radí operátor.

Dneškom však obmedzenie služieb nekončí. V stredu 20. marca môžu problémy zaznamenať obyvatelia obce Veľké Kapušany, a to v čase medzi 7:00 až 13:00.

Uložiť článok

Najnovšie články