Foto: TASR - Michal Svítok

O ponuku sa môžete uchádzať do 15. februára.

Štát predáva rôzne unikáty a skvosty. Na stránke Ministerstva financií SR z času na čas môžete nájsť kaštieľchatu na lukratívnom mieste, alebo dokonca podzemný kryt. Nedávno sa dokonca objavila aj ponuka prenájmu pozemkov pri Bratislavskom hrade. Aktuálne je na prenájom aj nebytový priestor v centre bratislavského Starého mesta.

Článok pokračuje pod videom ↓

Zaujímavá podnikateľská ponuka

Do 15. februára tohto roka sa môžete uchádzať naozaj o zaujímavú ponuku. Rezort prenajíma nebytový priestor o rozlohe viac ako 531 metrov štvorcových.

Našli by ste ho na Medenej ulici v Bratislave v budove Reduty. Nachádza sa na prvom nadzemnom podlaží v budove Slovenskej filharmónie. Pozostáva z priestorov reštaurácie, reprezentatívneho priestoru a obslužného priestoru.

Ministerstvo financií upozorňuje, že priestor je určený na prevádzkovanie reštaurácie, prípadne podobnej prevádzky. V prípade záujmu musíte rešpektovať fakt, že nehnuteľnosť, v ktorej sa nachádza, je kultúrnou pamiatkou. „Účel nájmu musí zodpovedať charakteru budovy a jej účelovému využitiu Slovenskou filharmóniou,“ dodáva.

Odporúčaná doba nájmu je minimálne päť rokov, pričom cena za priestor je vypočítaná na jeden rok.  Za 531,04 metra štvorcového ročne zaplatíte 51 056 eur, čo je asi 4 255 eur mesačne.
Uložiť článok

Najnovšie články