Foto: SITA/AP Photo - Chris O'Meara, Twitter (NHL Insider Max Pacioretty)

Hoax šíria niektoré zahraničné aj slovenské weby.

Mohol to byť pekný príbeh, ak by bol skutočný. Internet obletela informácia o tom, že Taylor Swift tvorí pár s mladým hokejistom Jurajom Slafkovským. Ide však o hoax. Na klamstvo upozornil sportweb.sk.

Podarený výtvor

Taylor Swift je považovaná za jednu z najpopulárnejších speváčok súčasnosti. A ako sa ukázalo, je aj fanúšičkou Montrealu Canadiens, za ktorý hrá obľúbený slovenský hokejista Slafkovský. Pár dní sa internetom šírili správy o tom, že by mohli tvoriť pár. Swift sa totiž o Slafkovskom milo vyjadrila pre Entertainment Tonight.

„V poslednej dobe som sledovala pár zápasov NHL a zaujal ma krídelník Montrealu Canadiens, Juraj Slafkovský. Na svoj vek hrá veľmi pôsobivo aj napriek výzvam, ktorými si musel prejsť. Dostane môj hlas do nominácie na zápas hviezd,“ povedala speváčka.

Niektoré weby okamžite zdielali jej fotku, na ktorej drží dres so Slafkovského menom s číslom 20. Každá rozprávka má však svoj koniec a táto nie je výnimkou. Ide totižto o hoax.


Entertainment Tonight žiadny článok, v ktorom sa Swift o Slafkovskom vyjadruje, nezverejnil. Fotografia je dielom Photoshopu, respektíve jedného z jeho šikovných užívateľov, konkrétne Bring Arber Back!!!, ktorý prerobil pôvodnú fotku. Taylor Swift na nej síce pózuje s dresom Montrealu, avšak na drese má svoje vlastné meno s číslom 12, nie 20.

Uložiť článok

Najnovšie články