Tento článok nie je vhodný pre ľudí mladších ako 18 rokov
Mám viac ako 18 rokov
Aktuálna správa, Bleskovka

Foto: Interez

Partner zavraždenej je nezvestný.

Ženu našli mŕtvu vo štvrtok večer v Bratislave na Prievozskej ulici. Na tele mala mať niekoľko bodných a sečných rán. Podľa informácií Noviny.sk bola rozrezaná a pri tele na zemi bolo položené vedro s orgánmi. Vedľa tela našli vyrezané srdce.

Brutálny zločin

Ako sme vás informovali, telo sa údajne nachádzalo na posteli na treťom poschodí v paneláku na Prievozskej ulici. 48-ročná žena mala mať viaceré sečné a rezné rany.

Polícia ju našla v otrasnom stave. Mala rozrezané ľavé líce, hrudník aj stehno. Telo niekto prikryl dekou, na ktorej ležal britský pas, napriek tomu, že žena bola Slovenka.

Aktuálne polícia pátra po jej partnerovi, ktorý je nezvestný. „Nezvestnosť osoby má súvis s predmetným prípadom,“ potvrdil pre TV Markíza hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave, Michal Szeiff.

Nezvestný je 180 centimetrov vysoký, štíhlejšej postavy, avšak s pivným bruchom. Má kratšie čierne prešedivené vlasy, modré oči, vzpriamenú chôdzu, priamu reč bez rečovej vady. Môže mať pri sebe ruksak aj pánsku ľadvinku a na hlave šiltovku bledej farby.

„Akékoľvek informácie k súčasnému pobytu a pohybu nezvestného nám občania môžu oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne formou súkromnej správy na facebookovom profile polície,“ uviedol Szeiff.

Uložiť článok

Najnovšie články