Foto: Unsplash

Ak chce služba SledovanieTV rozšíriť svoj program o JOJ Svet, musí vypnúť dokumentárnu stanicu Prima Zoom.

Televízia JOJ si dala pri rokovaniach so službou SledovanieTV podmienku, že musí vypnúť stanicu Prima Zoom. Inak si operátor nemôže ponuku rozšíriť o JOJ Svet.

Českú stanicu si už nepozriete

Náhradou za dokumentárnu stanicu na internetovej televíznej službe SledovanieTV sa stane kanál od JOJ – JOJ Svet. Informáciu priniesol portál Živé.sk. K podobnému kroku už dávnejšie pristúpili aj iní operátori. Jojkársky program nenájdete napríklad na Skylink alebo UPC, diváci tak Prima Zoom môžu sledovať aj naďalej.

Na Slovensku pritom českú stanicu vysielali viac ako desať rokov. Ľudia mohli sledovať rôzne kvalitné programy. Dokumenty televízia nakupovala od Discovery, BBC alebo National Geographic.

Problém však je, že televízia nemá pre slovenský trh vysielacie práva a jej šírenie bolo dlhodobo v tichosti tolerované.

Nové programy

Počas januára na službe SledovanieTV môžete vzhliadnuť tri rôzne kanály, ktoré sa bežne nachádzajú vo vyšších a drahších balíčkoch. Ide o Discovery, BBC Earth a Epic Drama. Úplnou novinkou je BBC Earth.

„Populárny svetoznámy kanál BBC Earth zaraďujeme od januára ako úplnú novinku. Tento mesiac je dostupný pre všetkých, od februára zostane v balíčkoch Max, Maxi, Maximálny, Prémiový, Dokumentárny a Mojich 7,“ spresnila služba.

Uložiť článok

Najnovšie články