Ilustračné foto: Pexels

Kuriérska spoločnosť 123Kuriér uzavrela všetky depá, vraj ju podrazil manažment.

Spoločnosť 123Kuriér má problémy už aj na Slovensku, len pred pár dňami sme vás informovali o tom, že jej česká obdoba sa sťahuje z tamojšieho trhu.

Kuriérska spoločnosť 123Kuriér pozastavuje svoju činnosť, informovala o tom na svojej webstránke. Momentálne nie je schopná zabezpečiť poskytnutie svojich služieb riadneho a bezpečného doručenia zásielok. “Podstatná väčšina našich vedúcich zamestnancov, vykonávajúcich pre nás prácu na kľúčových pracovných pozíciách, ukončila svoje pracovné pomery, a to bez akéhokoľvek upovedomenia ktoréhokoľvek z konateľov či majiteľov našej spoločnosti,“ informuje.

Podraz manažmentu

Spoločnosť za tým vidí podraz, ktorý nastal vo vnútri ich spoločnosti: „.. a to pokus o nepriateľské prevzatie základnej činnosti našej spoločnosti zo strany konkurencie, bohužiaľ, zrejme za aktívnej účasti časti nášho manažmentu,“ píše sa v stanovisku.

Uzavreli depá

Firma k 23. novembru uzavrela všetky depá, pozastavila teda výdaj a príjem akýchkoľvek zásielok na ich doručenie a dočasne pozastavila aj prijímanie akýchkoľvek nových objednávok. „Tieto zásadné opatrenia považujeme za celkom zjavne nevyhnutné, nakoľko sú nateraz jedinou reálnou možnosťou, ako za daného stavu predísť vzniku nových a zamedziť narastaniu už vzniknutých škôd na dennej báze, a to tak na strane našich objednávateľov, ako aj na strane našej spoločnosti“.

Kuriéri bez výplat

Podľa informácií portálu tvnoviny.sk, problémy už skôr začali evidovať firmy, ktoré so spoločnosťou spolupracujú. Mali im byť nevyplatené pohľadávky, podľa informácií portálu už dlhšiu dobu nevideli svoje výplaty ani viacerí kuriéri.

Uložiť článok

Najnovšie články