Ilustračná foto: Profimedia

Predaj Rumových praliniek končí bez akéhokoľvek varovania.

V regáloch obchodov patrili medzi obľúbené stálice, no viac ich už Slováci nekúpia. Reč je o populárnych Rumových pralinkách, ktoré sa výrobca rozhodol stiahnuť z predaja, informuje portál Dnes24.

Článok pokračuje pod videom ↓

Klesala im popularita

Rumové pralinky sa stali populárnymi ešte za čias socializmu a odvtedy existovali len dva typy ľudí: tí, ktorí ich milovali a naopak tí, ktorí túto sladkosť nenávideli. V roku 2014 prešiel ich obal dizajnovou zmenou, no dnes aj napriek tomu končia.

Foto: Profimedia

„Sortiment našich výrobkov dopĺňame o novinky, o ktorých veríme, že splnia očakávania, vysoké nároky a preferencie spotrebiteľov. Naopak, výrobky, ktorých popularita medzi zákazníkmi klesá, čo bol dlhodobý prípad aj pri Rumových pralinkách, sme nútení z portfólia odstrániť,“ odôvodnila stiahnutie praliniek z predaja Ľubica Novotná zo spoločnosti Nestlé Slovensko.

Minulý týždeň sme vás informovali o ďalšom známom produkte, ktorý sa viac nepredáva. Z obchodov sa vytratila aj pramenitá voda Bonaqua. To, že spoločnosť prestala s jej distribúciou, potvrdila hovorkyňa Kauflandu Lucia Vargová, ale aj hovorkyňa Billy Kvetoslava Kirchnerová. Dodávateľ výrobky Bonaqua nedodáva už od februára 2023. Billa má namiesto toho novú značku, Natura voda.

Uložiť článok

Najnovšie články