Foto: TASR - František Iván

Štart tretej etapy Okolo Slovenska museli posunúť.

Pôvodne mali cyklisti slávnostne začať pred mestskou radnicou v Ružomberku smerom na Likavku o 10:00 hod. Jazdci americkej stajne si však Ružomberok splietli s Prievidzou, teda miesto štartu tretej etapy so sobotňajšou štvrtou, píše web TV Noviny.

Štart tretej etapy Okolo Slovenska museli posunúť. Americký tím Human Powered Health si totiž pomýlil štartovacie miesto. Pôvodne mali cyklisti slávnostne začať pred mestskou radnicou v Ružomberku smerom na Likavku o 10:00 hod. Jazdci americkej stajne si však Ružomberok splietli s Prievidzou, teda miesto štartu tretej etapy so sobotňajšou štvrtou.

Ako uvádza portál cycling-info.sk, neutrálny štart aj s jazdcami Human Powered Health bol napokon odmávaný krátko pred pol jedenástou. Tímu s plynulejším presunom pomáhali policajti, zvyšok pelotónu zatiaľ vyčkával za štartovacou páskou. Trasa tretej etapy slovenských pretekov vedie z Ružomberka cez Lúčky, Dolný Kubín, Oravský Podzámok, Oravskú Lesnú, Zázrivú a Sklabiňu do Martina, kde cez Beliansky Kopec a Dolný Kalník prejde do cieľa na ulici M.R. Štefánika.

Uložiť článok

Najnovšie články