Foto: TASR - Jaroslav Novák/Reprofoto YouTube (Pimpinocka)

Známy politik čelí ďalšiemu trestnému oznámeniu.

Influencerka Ferusová sa rozhodla podať na predsedu parlamentu Kollára už druhé trestné oznámenie. Týkať sa má obvinení Kollára voči jej osobe, informuje Startitup.

Posledné dni sa nesú v znamení diskutovanej témy okolo Ferusovej a Kollára. Influencerka podala na predsedu parlamentu už druhé trestné oznámenie. Stať sa tak malo v sobotu neskoro večer. Podať ho mala na Krajskom riaditeľstve Policajného zboru v Bratislave. Týkať sa má obvinení Kollára voči jej osobe, píše Startitup. Zároveň od politika vyžaduje, aby išiel na detektor lži. Ten tvrdí, že bola zaplatená za antikampaň.

Prvé trestné oznámenie na Kollára podala na Generálnej prokuratúre a podľa jej slov sa týka toho, že ju dvakrát donútil podstúpiť interrupciu pod psychickým nátlakom.

Obeť antikampane?

Boris Kollár tvrdí, že je obeťou antikampane. Ako sme informovali aj v tomto článku, Kollár celú kauzu považuje za vymyslenú s cieľom diskreditovať jeho osobu. Ferusovej podľa neho ponúkol Zoroslav Kollár 40-tisíc eur za to, keď ho zdiskredituje.

Ema Ferusová minulý týždeň v zverejnenom videu popísala detaily svojho vzťahu s Borisom Kollárom. Informácie mali vykresliť Borisa Kollára ako človeka, s ktorým prežila krátky vzťah, počas ktorého dvakrát otehotnela. Pod nátlakom politika však údajne musela ísť na potrat, ten to odmieta. O detailoch ich vzťahu sme informovali v staršom článku.

Uložiť článok

Najnovšie články